var pixel_id = parseInt("144308222913212");

Cadouri pentru barbati: The Essentials in 2019. Portofelul, mereu potrivit!

Cadouri pentru barbati: The Essentials in 2019. Portofelul, mereu potrivit!

Stim ca e dificil sa cauti cadouri pentru barbati. Dar iti putem oferi o sugestie: daca are un portofel pe care nu l-a mai schimbat de mult timp, poate ca a venit timpul pentru unul nou. Aproape orice barbat foloseste un portofel, acesta fiind si motivul pentru care portofelul ramane un cadou potrivit si in 2019.

Cum alegem portofelul pentru barbati perfect

Vestea buna e ca pe piata au aparut multe stiluri de portofele pentru barbati, lucru care ne ajuta. Prima optiune ramane clasicul portofel de piele, mereu in trend si fara indoiala cel mai utilizat model de portofel de catre barbati. Alte optiuni, cum ar fi portofelele din aluminiu, de exemplu, sau portofelele cu snur de agatat la gat sunt mai putin utilizate.

Materialul

Exista portofele pentru barbati din mai multe materiale, incepand cu pielea naturala. Unii ar spune ca portofelul din piele e de moda veche, insa pielea naturala e deosebit de durabila si poate sa tina ani de zile fara a necesita atentie deosebita.

De asemenea, pielea naturala e moale si confortabila, ceea ce o face foarte potrivita pentru a purta portofelul in buzunarul de la spatele pantalonilor. Un portofel dintr-un material mai rigid i-ar putea crea disconfort atunci cand sta pe scaun sau cand conduce.

Alte materiale folosite la portofele sunt aluminiul sau fibra de carbon, materiale rigide, care rezista foarte bine la socuri mecanice. Un portofel dintr-un astfel de material e potrivit pentru pastrarea diverselor obiecte mici care trebuie protejate de socuri sau de presiune, cum ar putea fi de exemplu o pastila pentru durerea de cap.

Dimensiunea

Am putea crede ca “cu cat mai mare, cu atat mai bine”, insa in cazul portofelelor acest dicton nu se potriveste. Trebuie sa tii cont de faptul ca de cele mai multe ori barbatii poarta portofelul in buzunarul de la spatele pantalonilor, iar dimensiunea lui trebuie sa fie potrivita pentru… spatiul alocat. Vestea buna e ca majoritatea portofelelor de pe piata sunt dimensionate corespunzator pentru buzunarul de la spatele pantalonilor si nu vei avea batai de cap din cauza asta. Acolo unde nu esti sigura, e mai bine sa intrebi pentru ca un portofel care nu incape in buzunarul “de la spate” s-ar putea sa nu fie folosit niciodata de catre cel care il primeste cadou.

Compartimentarea

Din acest punct de vedere, cel mai important aspect este ca portofelul sa aiba spatiu pentru Cartea de Identitate in format romanesc. Daca nu se specifica acest lucru in mod explicit, trebuie sa intrebi sau sa probezi in magazin.

Un alt aspect de utilitate atunci cand alegi un portofel pentru el este existenta a doua compartimente pentru bancnote. De multe ori barbatii “depoziteaza” in portofel bonuri fiscale, facturi impaturite sau mici notite pe hartie, iar acestea nu au un spatiu al lor bine definit si intra de obicei in compartimentul de bancnote. Alege un portofel cu doua compartimente de bancnote (nu doar unul singur), pentru o mai buna depozitare a obiectelor din interior.

Culoarea

Exista o regula de baza: cureaua, pantofii si portofelul de piele trebuie sa fie din acelasi registru de culori sau chiar de aceeasi culoare. Observa ce culori poarta la pantofi si la curea ca sa-i poti face cadou un portofel asortat. De cele mai multe ori barbatii prefera culoarea neagra pentru aceste accesorii, dar exista si preferinte catre maro, gri sau chiar albastru.

Pare complicat daca nu i-ai mai cumparat pana acum un portofel, dar in realitate nu e deloc complicat. Ca sa facem un rezumat al acestui articol, care te va ajuta sa-i oferi cadou un foarte util portofel pe care il va folosi multi ani:

  • Alege pielea naturala (daca nu exista un motiv anume pentru care sa-si doreasca un alt tip de material)
  • Alege o culoare pe care o poarta la pantofi sau la curea
  • Verifica sa aiba compartiment pentru Cartea de Identitate
  • Ai gria sa incapa in buzunarul de la spatele pantalonilor
  • Pe cat posibil, sa aiba doua compartimente pentru bancnote (nu numai unul)Taguri:

Comentarii