var pixel_id = parseInt("144308222913212");

Idei de cadouri pentru iubit: in 2019 ofera-i un colier cu medalion Adrien Marazzi!

Idei de cadouri pentru iubit: in 2019 ofera-i un colier cu medalion Adrien Marazzi!

Odata cu disparitia vechilor stereotipuri ("barbatii poarta ceas, femeile poarta bijuterii"), colierele cu medalion pentru barbati au revenit in trend. Mari case de moda ca Prada, Balmain, Raf Simons au avut mereu in ultimele sezoane coliere cu medalion, in colectiile pentru barbati, iar magazinele de bijuterii au remarcat o crestere importanta a vanzarilor pe acest segment.

"Bijuteriile pentru barbati, in special medalioanele, au revenit la moda in ultimele sezoane" spune Alex Simpson, fondatorul casei de moda Alex Orso, specializata in bijuterii. Si o mare influenta in revenirea in trend a colierelor cu medalion pentru barbati au avut-o blogurile de Instagram specializate in street-style.

"Un colier cu medalion pentru barbati trebuie sa fie confortabil si casual" ne spune Michael Saiger, director creativ al brandului de bijuterii Miansai. Iar in ceea ce priveste design-ul, sfatul sau este sa alegem formele si culorile care ne atrag si care ne completeaza look-ul.

Noi iti propunem, in 2019, sa-i oferi cadou iubitului tau colierul cu medalion Malfinio, un model deosebit de la casa de design britanica Adrien Marazzi, pe care il vei gasi pe cadouri-barbati.eu:

Taguri:

Comentarii