var pixel_id = parseInt("144308222913212");

Ioana: "Accesoriile Adrien Marazzi au fost un cadou deosebit pentru iubitul meu"

Ioana: "Accesoriile Adrien Marazzi au fost un cadou deosebit pentru iubitul meu"

Ioana are 22 de ani, e studenta si lucreaza. Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Ioana i-a oferit cadou iubitului ei un portofel si un colier cu medalion, ambele de la casa de design britanica Adrien Marazzi si cumparate de pe cadouri-barbati.eu. Ioana a avut amabilitatea sa ne raspunda la un customer satisfaction survey, pe care il desfasuram in mod constant.

cadouri-barbati.eu: Buna, Ioana! Iti multumim pentru ca ai ales produsele noastre si pentru ca astazi ne poti raspunde la cateva intrebari.

Ioana: Cu placere! Am avut o experienta placuta.

cadouri-barbati.eu: Spune-ne cateva cuvinte despre iubitul tau.

Ioana: Alex are 29 de ani, lucreaza in IT si ii plac calatoriile. Asa ne petrecem noi vacantele impreuna. Cand nu calatorim, ne place sa iesim in parc si la terase.

cadouri-barbati.eu: Ai ales pentru Alex un portofel si un medalion Adrien Marazzi. Spune-ne de ce ai ales aceste doua produse.

Ioana: Am vrut sa fie ceva si util si placut si bugetul mi-a permis sa cumpar doua produse. La voi am gasit preturi acceptabile si livrare gratuita si asa am ales sa cumpar ceva de pe cadouri-barbati.eu. Ah, si mi-a mai placut ca oferiti punguta pentru cadou! Referitor la produse: am vrut sa-i iau un portofel fiindca nu-si mai schimbase portofelul de ceva timp si i-am luat si colierul cu medalion fiindca... mi s-a parut ca i se potriveste.

cadouri-barbati.eu: Cum ti s-au parut tie produsele? Ai fost multumita de ele? Descrierea si pozele erau corecte?

Ioana: Mi-au placut foarte mult, se vede ca sunt produse de calitate. Si cred ca se potrivesc foarte bine pentru cadouri. Sincera sa fiu, ma asteptam la mai putin fiindca stiu cat costa alte produse similare de firma si nu aveam mari asteptari, dar atunci cand le-am primit am fost surprinsa placut. Mi se pare ca arata chiar mai bine decat in poze.

cadouri-barbati.eu: Care a fost reactia lui Alex? Ii plac produsele? Le foloseste?

Ioana: Da, si lui i-au placut foarte mult! A renuntat la portofelul vechi si acum il foloseste pe cel nou, luat de la voi. Ii place pentru ca e spatios si are loc sa-si puna in el tot ce trebuie. Medalionul il poarta cand iesim impreuna si ii place.

cadouri-barbati.eu: Crezi ca ii vei mai oferi lui Alex si alte accesorii Adrien Marazzi, cu alte ocazii?

Ioana: Cu siguranta! Sunt foarte frumoase si cred ca multe i s-ar potrivi!

Selectia Ioanei: portofel Adrien Marazzi - Ostrich Black si colier cu medalion Adrien Marazzi - Malfinio --> total 320 Lei

Taguri:

Comentarii